Dwayne ”The Rock” Johnson on Instagramin seuratuin amerikkalaismies – yli 200 miljoonaa fania

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen showpainija ja nykyinen toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson on maailman eniten tienaava miesnäyttelijä. Hän on myös Instagramin eniten seuratuin amerikkalaismies 200 miljoonalla seuraajallaan. Lisäksi hän on eniten Instagramilla tienaava ihminen koko maailmassa.

Yksi The Rockin päivitys sosiaaliseen mediaan tekee miljoonatilin miehelle. Hänen suosionsa perustuu lihaksikkaisiin treenikuviin, esimerkkiin sinnikkäästä kuntoharjoittelusta, hänen tunneälykkyyteensä, perhekeskeisyyteensä ja huumorintajuunsa. Hänen on haluttu jopa ryhtyvän ehdokkaaksi Yhdysvaltojen presidentinvaalikampanjaan.

Kerroimme aiemmin, että Dwayne Johnson eli 15-vuotiaana rähjäisessä motellissa legendaarisessa country-musiikin tyyssijassa Nashvillessa. Kuuluisan laulajan ura oli yksi hänen suurimmista haaveistaan, kunnes hän aloitti amerikkalaisen jalkapallon pelaamisen. Lopulta mies vaihtoi show-painijan uralle.