Naamiaiset päättyivät traagisesti – yksi aseista olikin oikea

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun brittiläisen Peaky Blinders -sarjan inspiroimat teemajuhlat päättyivät taannoin tragediaan. 27-vuotias mies ammuttiin vahingossa kuoliaaksi erään vieraan mukana olleella oikealla, ladatulla kiväärillä.

Monbazillacissa järjestettyjen uudenvuoden naamiaisten vieraat olivat pukeutuneet Peaky Blinders -sarjan teeman mukaisesti 1900-luvun alkupuoliskon gangsterityyliin. Vähän ennen puoltayötä Thomas Bernabea ammuttiin rintaan juhlapaikan autotallissa. Paikalle hälytetyt ensihoitajat eivät ehtineet pelastamaan miestä, ja hänet julistettiin kuolleeksi.

Metsästyskiväärillä Bernabea ampunut 27-vuotias mies pidätettiin taposta epäiltynä, mutta tapausta tutkitaan vahingollisena tekona. Daily Mail-lehden mukaan mukaan juhlijat olivat luulleet, ettei vanhaksi kuvailtu ase ollut ladattu. Juhlavieraat olivat tuoneet paikalle aseita, joita oli tarkoitus käyttää Suomessa Ylen ja Netflixin esittämän Peaky Blindersin inspiroimissa valokuvissa.