Pasha Pozdnyakova biksuissa pakkasessa: ”Samaan aikaan Suomessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänen seuraajiensa määrä ylitti taannoin Instagramissa miljoonan seuraajan rajapyykin. Hän on yksi seuratuimpia suomalaisia somessa.

Vuodenvaihteesta selvittyään kurvitar on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän keikistelee talvipakkasessa hopeanhohtoisissa biksuissa. Asuvalinta ei ainakaan piilottele hänen maailmankuuluja kurvejaan. Tarina ei kerro pulahtiko Pasha samalla uimaan hyytävän kylmään avantoon.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Taannoin Pasha avautui itsetunto-ongelmistaan ja kehostaan. Hän lausui viisaita sanoja siitä miten ihmisen elämä muuttuu, kun hän lakkaa selittelemästä itseään muille ja ryhtyy tekemään juuri sitä mitä haluaa.