Bella Hadid kuumana kansikuvatyttönä – poseerasi pelkissä alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on toiminut muutaman vuoden kestäneen malliuransa aikana jo kaikkien suurten muotitalojen mallina. Bella Hadid osallistui viime syksynä myös Rihannan järjestämään Savage x Fenty Show vol 2 -muotinäytökseen.

Bella Hadid on hyvin työllistetty alusvaatemallina ja naisen tuore kansikuva popkulttuuria ja muotia esittelevässä V Magazine -julkaisussa todistikin jälleen kerran sen miksi näin on. Hadid poseerasi lehden kannessa vuoden 2021 ensimmäisessä tammikuun numerossa.

Bella Hadidilla oli kuvissa yllään vain vaaleat alusvaatteet ja pitkät sormikkaat. 24-vuotiaalle tähdelle oli myös loihdittu täysin uusi tyyli tummalla peruukilla, jossa oli näyttävät etuhiukset. V Magazine on nimennyt Bella Hadidin yhdeksi heidän tämän vuoden muusistaan.