Kelan postilaatikko yritettiin polttaa Vihdissä – osa kirjeistä tuhoutui

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kelan postilaatikko Vihdissä yritettiin polttaa uudenvuodenaaton ja maanantain 4. tammikuuta 2021 välisenä aikana. Metallinen postilaatikko pysyi ehjänä, mutta osa laatikkoon jätetystä postista tuhoutui täysin. Postilaatikossa oli myös noin 50 ehjää kirjekuorta.

– Jos jätit postia Kelan Vihdin palvelupisteen postilaatikkoon 31.12.2020–4.1.2021, voit soittaa Kelaan ja tarkistaa, onko postisi saapunut perille. Posti on perillä aikaisintaan viikon sisällä, joten soitto kannattaa ajoittaa tämän viikon lopulle tai 11. tammikuuta. alkavaan viikkoon.

– Voit myös lähettää hakemuksen tai liitteet uudelleen. Helpoimmin lähetät hakemuksen ja liitteet verkossa. Verkossa voi lähettää viestin liitteenä myös pdf-tiedostoja. Kela pahoittelee uusien hakemusten täyttämisestä asiakkaille aiheutuvaa vaivaa.