Nudistifestivaali järjestetään koronasta huolimatta – paikalle jopa tuhansia ihmisiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat vuodelle 2020 ja 2021 suunnitellut suuret yleisötapahtumat on jouduttu perumaan koronkriisin vuoksi. Meksikossa järjestettävä massiivinen nudistifestivaali on kuitenkin toteutumassa pandemiasta huolimatta.

Meksikon Zipolitessä järjestetään 29. tammikuuta – 1. helmikuuta Festival Nudista Zipolite -tapahtuma. Festivaaliin odotetaan jopa 8 000 vierailijaa. Järjestäjien mukaan tapahtuma järjestetään edelleen, vaikka maassa on tähän asti kirjattu yli 1,4 miljoonaa koronatartuntaa ja 130 tuhatta tautiin liittyvää kuolemantapausta.

Zipoliten viranomaiset ovat antaneet luvan järjestää Festival Nudista Zipolite -festivaalin tänäkin vuonna, kunhan sen järjestäjät lupaavat noudattaa koronarajoituksia. Tapahtuman toivotaan elvyttävän turistikohteena tunnetun Zipoliten taloutta, joka on kärsinyt pandemian myötä. Vuodesta 2016 lähtien järjestetty Festival Nudista Zipolite on Ladbible-sivuston mukaan houkutellut paikalle vuosittain yli 4 000 nudistia eri puolilta maailmaa.