Arnold Schwarzenegger jyrähti: ”Donald Trump on kaikkien aikojen huonoin presidentti!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kalifornian entinen kurvernööri ja toimintatähti Arnold Schwarzenegger on erittäin huolestunut Yhdysvaltojen vallitsevasta tilanteesta. Mies on julkaissut Instagramiin puheen, jota siivittää patrioottinen musiikki. Hän haluaa kertoa, miksi demokratio on tärkeää.

Kaksi vuotta toisen maailmansodan jälkeen syntynyt Arnold Schwarzenegger tietää, että demokratian rapistuminen jättää jälkensä. Hän kertoo lapsuudestaan väkivaltaisen alkoholisti-isän varjossa. Lähes kaikki aikansa miehet olivat Itävallassa mieleltään vaurioituneita – ainoastaan siksi, että he joutuivat sijaiskärsijöiksi aikansa demokratian tuhoutumisessa.

– Ihmiset täällä ja ympäri maailmaa pelkäävät, että nyt sama voi tapahtua Yhdysvalloissa. En usko siihen, mutta se on mahdollista ja meidän on varauduttava itsekkään ja kyynisen teon jälkiseurauksiin, Arnold Schwarzenegger huomauttaa.

– Presidentti Trump yritti kieltää äänestystuloksen, ja vieläpä reilun äänestyksen. Hän on ajanut ihmisiä harhaan valheilla. Isäni ja muut naapuruston miehet ajettiin aikanaan myös harhaan valheiden avulla. Tiedän mihin tällaiset valheet johtavat. Presidentti Trump on epäonnistunut johtaja. Hänen nimensä jää historiankirjoihin kaikkien aikojen epäonnistuneimpana presidenttinä!

Kuvernaattorin mukaan ainoa hyvä asia hänen mielestään on, että Donald Trump on pian yhtä unohdettu johtaja kuin hänen vanhat twiittinsä. Hän kannustaa ihmisiä seisomaan Yhdysvaltojen puolella, eikä keskittymään yhteen henkilöön. Hänen mukaansa Yhdysvallat tulee vielä nousemaan häpeän varjoista uuteen loistoon, sillä puoluerajoista välittämättä kaikki ovat kuitenkin amerikkalaisia.

https://www.instagram.com/tv/CJ24kssg9Xf/