Jennifer Nicole Lee treenasi rannalla – tarjosi miehille silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa noudattavat. Tähti syntyi, kun ylipainoinen perheenäiti laihdutti 40 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi siksi julkkikseksi. Hänen tähteytensä perustuu ennen kaikkea suureen suosioon sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on noin 300 000 seuraajaa.

Tällä kertaa Jennifer on esitellyt somessa vuoden vaihtumisen kunniaksi timmiä vartaloaan rannalla, jossa hän on muun muassa treenannut timmiä vartaloaan ja esitellyt treeniohjelmaansa. Nykyisin sometähti kauppaa treenivinkkejä myös maksukykyisille asiakkaille.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minikokoiset biksut, joista muodot ovat lähes pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.