Larry King sairastui koronavirukseen – 87-vuotias televisiotähti sairaalahoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mittavan uran televisiossa ja radiossa juontajana tehnyt Larry King on sairastunut koronavirukseen. Hän on 87-vuotias. King on toimitettu sairaalahoitoon.

Larry King on kärsinyt viime vuosina terveysongelmista. Hänellä on ollut sydänkohtaus, halvaus, eturauhassyöpä, keuhkosyöpä ja diabetes. Hänen läheisensä eivät voi vierailla sairaalassa koronavirusrajoitusten vuoksi. Mies on ollut sairas jo muutaman viikon ajan, Showbiz 411 uutisoi.

King teki televisiourallaan ja sitä edeltäneellä radiourallaan yhteensä noin 50.000 haastattelua. Pelkästään CNN-kanavalle hän teki noin 6.000 ohjelmaa. Hänen haastatteluissaan supertähdet ovat tehneet satoja otsikoihin nousseita paljastuksia elämästään. Hänen kaksi lastaan kuoli aiemmin viime vuonna.