Villihevonen näki tyttöystävänsä vuosien jälkeen – sykähdyttävä jälleennäkeminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Clare oli nähnyt vaikuttavan kuvan villihevosesta, joka oli kiinni otettuaan yrittänyt hypätä todella korkean aidan yli etsimään perhettään. Clare oli ollut Phoenix-nimen saaneesta hevosesta niin vaikuttunut, että hän oli päättänyt etsiä kuvassa näkyvän hevosen ja pelastaa sen omalle eläintilalleen.

Clare löysi Phoenixin ja toi hevosen Skydog Sanctuary -tilalleen. Phoenix vaikutti alakuloiselta eikä muodostanut suhteita tilan muiden hevosten kanssa. Villihevosille oma hevosperhe on kaikki kaikessa, minkä vuoksi Clare ryhtyikin etsimään valkoista hevosta, jonka oli nähnyt aikoinaan samassa yhteiskuvassa Phoenixin kanssa.

Kahden vuoden kuluttua Clarelle lähetettiin kuva Ghostista, jonka nainen tunnisti heti samaksi hevoseksi kuin Phoenixin kuvassa. Kun Clare viimein sai kuljetettua Ghostin hänen tilalleen, Phoenix tunnisti vanhan ystävänsä välittömästi. Phoenix juoksi epäröimättä Ghostin luo, ja hevospari on ollut jälleen tapaamispäivästään lähtien täysin erottamattomia.