Amelia Gray aurinkolomalla – poseerasi huikeissa biksukuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär Amelia on jo vuosien ajan tehnyt nousevaa mallinuraa itselleen. Nyt 19-vuotias kaunotar julkaisi itsestään näyttäviä bikinikuvia Instagram-kanavalleen, jonne hän on onnistunut keräämään itselleen jo vaikuttavan määrän seuraajia.

Amelia Gray julkaisi kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa kameralle mustissa bikineissä. Naisen mallivartalo näyttää erityisen upealta kuvassa, jossa Gray makaa uima-altaan reunalla. ”Minä todella rakastan kovalla kivialustalla makaamista, koska se tuntuu niin mukavalta”, kaunotar kommentoi kuvaansa pilke silmäkulmassa.

Viime aikoina Amelia Gray on mallin töiden sijaan ollut julkisuudessa lähinnä yksityiselämänsä vuoksi. 19-vuotias kaunotar alkoi tapailemaan 37-vuotiasta Scott Disickiä, mikä on saanut lehdistön ja paparazzit liikkumaan nuoren naisen perässä. Pariskunta vahvisti suhteensa sosiaalisessa mediassa viime vuoden lopulla.