Amy Schumer kuvasi videota miehelleen – poika sanoi ensikerran isi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer sai hänen miehensä Chris Fischerin kanssa pojan, jolle he antoivat nimeksi Gene David Fischeriksi. Amy Schumer on viettänyt viime aikoina melko rauhallista perhe-elämää yhdessä miehensä ja taaperonsa kanssa. Nyt nainen jakoi ilahduttavan videon, jossa nähdään miten Gene oppii uuden sanan.

Amy Schumer jakoi hänen Instagram-kanavallaan suloisen hetken, jossa hän oli kuvaamassa ilahduttavaa tervehdysvideota miehelleen, joka oli töissä. Videolla nähdään miten Schumer on juuri syöttämässä puolitoistavuotiasta poikaansa. Schumer yllyttää poikaansa sanomaan sanan isä, jolloin poika yllättää kaikki täysin ja tokaisee suoraan kameralle: ”Daddy”.

Amy Schumer iloitsee suuresti ja kaikki alkavat taputtamaan ja nauramaan. Poika kuitenkin vakavoituu ja säikähtää muiden reaktiota. Lopulta pieni Gene purskahtaa kyyneliin, mikä on surkuhupaisa loppu hauskalle tapahtumalle. Videon voi katsoa muun muassa tämän linkin kautta.

https://www.facebook.com/watch/?v=639912676891101