Donald Trump raivostui somekanaviensa jäädyttämisestä – Valkoisessa talossa pohditaan nyt vaihtoehtoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twitter on ollut Donald Trumpille pääsääntöinen keino kommunikoida kansalaisille presidenttiytensä aikana. Hiljattain Twitter kuitenkin jäädytti väistyvän presidentin käyttäjätilin pysyvästi. Twitterin mukaan Trumpin twiitit yllyttivät hänen kannattjiaan väkivaltaan.

Anonyyminä pysyttelevä Valkoisen talon virkamies on kertonut Politico-lehdelle Trumpin olleen silmiinnähden raivoissaan Twitter-tilinsä poistamisesta. Presidentin kerrotaan nyt selvittävän, mitä vaihtoehtoja seuraajille viestittämiseen on. Trumpin on jo kerrottu käyvän neuvotteluja useiden muiden verkkosivustojen kanssa, ja jopa suunnittelevan oman somealustan perustamista lähitulevaisuudessa.

@realDonaldTrump-tilin lisäksi Twitter poisti Trumpin @TrumpTeam -kampanjatilinsä. Presidentillä on edelleen pääsy @POTUS ja @WhiteHouse -tileille, joista viimeksi mainittua hän käytti avautuakseen virallisen Twitter-tilinsä jäädyttämisestä. Myös kyseiset twiitit on kuitenkin sittemmin poistettu.