Heidi Klumin mallitytär Leni taistelee aknea vastaan – paljasti ihonsa huonona päivänä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aloittanut nyt uransa mallina. Vaatimattomasti supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ olikin taannoin Vogue-lehdelle.

Mallin työt aloitettuaan 16-vuotias Leni on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Nuori kaunotar sai nopeasti itselleen puoli miljoonaa seuraajaa, joista varmasti suurin osa on tähden ikätovereita. Nyt Leni Klum on halunnut totuudenmukaisesti esitellä faneilleen hänen ihoaan ja sitä miltä se näyttää huonona päivänä.

Leni Klum kärsii aknesta niin kuin moni muukin teini-ikäinen. Klum halusi näyttää lähikuvissa miltä hänen ihonsa näyttää huonona päivänä. Klumin kasvoissa nähdään punoitusta ja näppyjä, joita moni yrittää esittelemisen sijaan peitellä parhaansa mukaan. Aidosta kuvasta Klum sai paljon kiitosta seuraajiltaan, jotka luonnehtivat jo nyt Leniä upeaksi roolimalliksi.