Känniläisten päähänpisto – sammunut heräsi kalju tatuoituna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilaisessa Nassingtonin kylässä asuva Edward Murray oli viettämässä kosteaa iltaa kavereidensa kanssa. Mies sammui nautittuaan liikaa alkoholia. Krapulaan herättyään hän huomasi, että päähän oli tatuoitu alatyylinen ilmaisu.

Miehen otsan yläpuolella luki ”nonce”, mikä on seksuaalirikollista tarkoittava slangisana. Hän ei itse osaa lukea tai kirjoittaa, mutta kaverinsa kertoivat asian. Mirror-lehti uutisoi, että 34-vuotias mies meni välittömästi taksilla poliisiasemalle.

Miehen tatuointia ei pystytty poistamaan. Sen sijaan hän otti kaljuunsa peitekuvan. Kaverit pidätettiin. Päätatuoinnin lisäksi muitakin törkeyksiä oli ikuistettu ympäri hänen kehoaan, mutta ne eivät ole julkaisukelpoisia. Niitä pidetään liian härskeinä.