Koira on ihmisen paras ystävä – ihana video vahvistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa julkaistut eläinvideot poistavat tutkitusti hyvin tehokkaasti ahdistusta, stressiä ja mielipahaa. Kenties tämä onkin suurin syy siihen, minkä vuoksi niin moni nauttii hauskojen lemmikkivideoiden katselemisesta vaikka ei itse lemmikkiä omistaisikaan.

Nyt YouTubessa on alkanut leviämään lämminhenkinen video, johon on koostettuna todisteita siitä, että koirat todella ovat ihmisten parhaita ystäviä. Yli yhdeksän minuuttia kestävällä videolla nähdään suloisia hetkiä, joita koirat ovat jakaneet omien rakkaimpien ihmistensä kanssa.

Koirat eivät ole vain perheen lemmikkejä vaan niistä tulee hyvin nopeasti osa perhettä ja yksi perheenjäsenistä. Koirat tarvitsevat paljon hoivaa, huomiota ja lempi-ihmistensä seuraa. Video todistaa sen, että koiran takaisin antama ehdoton rakkaus ihmisille on paras vastalahja, jonka omistaja voi lemmikiltään saada.