Murtovaras jäi kiinni kirjaimellisesti housut kintuissa – yllätettiin juomasta kahvia vessanpöntöllä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Saksalainen nainen koki hiljattain todennäköisesti elämänsä rajuimman herätyksen kotonaan vierailleen murtovarkaan toimesta. Kodin vessasta löytyi taloon omin luvin tunkeutunut mies, joka hoiteli tarpeitaan juoden samalla kahvia.

Saksan Windekcissä asuva Olesja-niminen nainen oli noussut sängystään ja suunnannut vessaan edelleen unenpöpperössä. Oven takana odotti wc-pöntöllä housut kintuissa istunut mies kädessään kupillinen juuri keitettyä kahvia. Olesja oli niin hämmentynyt odottamattomasta tilanteesta, ettei hän osannut kuin tuijotti hiljaa housut jalkaansa pukenutta miestä.

Murtovarkaan kerrotaan paenneen kodista nopeasti ikkunan kautta noudettuaan ensin varastamansa esineet olohuoneesta. 25-30 -vuotiaaksi arvioitua, olonsa mukavaksi rikospaikalla tehnyttä miestä ei ole Daily Star -lehden mukaan saatu toistaiseksi kiinni.