Drew Barrymore esitteli lomien sivuvaikutukset videolla – esiintymisasu ei enää mennyt kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drew Barrymore tuli kymmeniä vuosia sitten tunnetuksi lapsinäyttelijänä, minkä jälkeen hänen uransa Hollywoodissa lähti kunnolla käyntiin. Nykyään nainen tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös kosmetiikka-alan yrittäjänä perustettuaan oman FLOWER Beauty -luonnonkosmetiikkasarjansa. Viime vuoden lopulla Barrymore alkoi kuvaamaan myös omaa keskusteluohjelmaa, mikä on ollut naisen pitkäaikainen haave.

Drew Barrymore on alkanut päivittämään Instagramissa keskusteluohjelman omaa tiliä, jossa hän päästää seuraajat näkemään ohjelman kulissien taakse. Nyt 45-vuotias Barrymore julkaisi kanavalla videon, jonka sisältöön moni on voinut joululomien jälkeen samaistua.

Drew Barrymore esitteli hauskalla videollaan uutta asuaan, jonka he olivat valinneet hänelle ohjelman kuvauksia varten. Barrymore kuitenkin paljasti, että hän on loman aikana syönyt normaalia enemmän, mikä on saanut hänen vaatekokonsa muuttumaan. Puvustamo on kuitenkin pullollaan asuja, jotka olivat hänen kokoaan ennen lomia, minkä vuoksi nainen joutui jättämään housujensa vetoketjun auki, koska se ei mahtunut enää kiinni.

https://www.instagram.com/p/CJyvCkWnXbg/