Poliisi etsii 15-vuotiasta Helmi-Jennica Koivistoista – ollut karkuteillä lokakuusta asti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi pyytää yleisöltä havaintoja ja tietoja lokakuussa kadonneen Helmi-Jennica Koivistoisen olinpaikasta. Viimeinen havainto Koivistoisesta on Uudessakaupungissa 15. lokakuuta viime vuonna. Hän saattaa tällä hetkellä oleskella pääkaupunkiseudulla tai Pirkanmaan alueella.

Koivistoinen on noin 160 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on polkkatukka tai lyhyemmät, hiekanruskeat hiukset. Koivistoinen on todennäköisesti pukeutunut mustaan McKinley-merkkiseen takkiin, siniseen huppariin, vihreisiin maastokuvioisiin housuihin ja korkeakorkoisiin mustiin nilkkureihin. Hän saattaa olla pukeutunut myös valkoiseen Helly Hansen -merkkiseen tuulitakkiin.

Mukanaan hänellä on mahdollisesti musta Adidas-merkkinen selkäreppu. Poliisi pyytää ilmoittamaan reaaliaikaiset havainnot Koivistoisesta hätänumeroon 112. Muut havainnot ja tiedot pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Poliisi