Hämmästyttävä näky – mies puhalsi satoja pikkukuplia yhden ison saippuakuplan sisään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erikoisillakin taidoilla voi tehdä itsestään ainakin jonkin sortin kuuluisuuden. Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että jopa saippuakuplien puhaltelusta voi tehdä ahkeralla harjoittelulla todellista taidetta.

Taiwanilainen Chang Yu-Te tuli taannoin rikkoneeksi jokseenkin epätyypillisen maailmanennätyksen. Hän puhalsi yhden ison saippuakuplan sisään enemmän pieniä kuplia, kuin tiettävästi kukaan muu ennen häntä.

Taoyuanissa kuvatulla ja Youtubessa julkaistulla videolla Chang nähdään puhaltamassa peräti 783 pientä saippuakuplaa yhden suurikokoisen kuplan sisälle. Tempaus todettiin ennätykseksi Guinnessin ennätystenkirjan tuomareiden toimesta. Saippukuplien puhaltamiseen erikoistunut Chang on jo aikaisemmin rikkonut saippuakuplan ponnahtelun ennätyksen.