Hurja video Alabamasta: Tuhannet jalkapallofanit rynnivät kaduille juhlimaan otteluvoittoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronarajoitukset ovat voimassa lähes koko maailmassa. Ideana on, että ihmiset välttelevät turhia kontakteja ja virus saadaan taltutettua sen eteneminen pysäyttämällä. Yhdysvaltojen Alabamassa jalkapallo-ottelun lopputulos on mennyt terveyden edelle.

Associated Press on julkaissut videon, jolla nähdään tuhansia ihmisiä kadulla. He ovat ryhtyneet juhlimaan paikallisen yliopistojoukkue Crimson Tiden voitettua Ohio Staten NCAA -jalkapallo-ottelussa. Faneja oli pyydetty katsomaan ottelua kotona ja noudattamaan rajoituksia.

Videolla nähdään, kuinka kadulla vyöryvä ihmismassa huutaa ja juhlii voittoa. Turvavälit ovat vitsi, kun ihmiset ovat pakkautuneet yhteen yliopistokampuksen alueelle.