Suomeen uusi elektronisen musiikin radiokanava Doubleclap Radio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen musiikkiscene on saanut uuden mielenkiintoisen radiotulokkaan, kun verkossa jo jonkin aikaa toiminut Doubleclap Radio on aloittanut lähetykset FM-taajuudella pääkaupunkiseudulla. Helsingissä taajuudella 102,00 toimiva kanava tarjoilee ympäri vuorokauden tyylikästä elektronista tanssimusiikkia. Lisäksi kanava toimii verkossa osoitteessa doubleclap.dance.

Radiokanavalta kerrotaan Staralle, että kanava syntyi koronapandemiasta, kun tapahtuma-alan keikat peruttiin ja klubit tyhjenivät asiakkaista. Tarve laadukkaalle klubimusiikille kuitenkin säilyi, ja aukkoa perustettiin täyttämään Doubleclap Radio. Kanavalla kuullaan erikoisohjelmien lisäksi muun muassa mixtapeja DJ-tähdiltä ympäri maailmaa.

Uuden radiokanavan ohjelmia ovat muun muassa Oliver Heldensin House Club Set, Milla Lehdon Bass Game UG Music Podcast,  Wailyn Mindcore Style-X, Sunday Sessions with DJ Siqu, Housemotionin Funk Island Ice Tea, DJ Noisewaven The Circuit DNB sekä Martin K4rman Collecting Good Karma.