Viime vuoden hauskimmat mokat – nämä 100 kommellusta viihdyttivät katsojia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-sivusto on todellinen hauskojen ja pilalle menneiden videoiden kehto. Sivustolle ladataan päivittäin todella suuri määrä uusia hauskoja videoita, mutta niistä vain harvat lähtevät leviämään miljoonien katselijoiden tietoisuuteen.

FailArmy-kanava julkaisee YouTubessa kuukausittain videon, johon kanava koostaa aina kuluneen kuukauden hauskimmat videot, joissa on tapahtunut jokin moka. Tällä kerralla videolla esitellään kuitenkin koko kuluneen vuoden 100 hauskinta mokaa, jotka ovat saaneet ihmiset nauramaan.

Videolla nähdään lähes 17 minuutin aikana sata mokaa, jotka ovat onnistuneet tallentumaan videolle. Kanavan koostaman tekeleen avulla ihmiset eivät jää tälläkään kerralla paitsi huvittavimmista mokista, jotka ihmiset ovat onnistuneet kuvaamaan ja vielä julkaisemaan.