Addison Rae avautui TikTokin paineista – lukee myös vihakommentit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Addison Rae on 20-vuotias kaunotar ja tanssia harrastava nuori nainen, joka on tullut miljoonille ihmisille TikTok-sovelluksen kautta tunnetuksi. Raella on sovelluksessa jo yli 74 miljoonaa seuraajaa ja hän onkin koko sovelluksen toiseksi seuratuin henkilö heti Charli D’Amelion jälkeen.

Addison Rae saa sovelluksessa paljon ihailevia kommentteja osakseen, mutta joukkoon mahtuu myös sellaisia kommentoijia, joiden tarkoituksena on saada tanssija pahoittamaan mielensä. Rae on kertonut lukevansa kommentteja, minkä vuoksi hän lukee myös aina negatiiviset ja vihaiset viestit, joita hänelle on kirjoitettu.

Addison Rae on kertonut People-sivuston mukaan yrittävänsä suhtautua järkevästi ilkeisiin viesteihin. Hän pyrkii aina muistuttamaan itseään siitä, että videoita kommentoivat ihmiset eivät oikeasti tunne häntä lainkaan, minkä vuoksi heidän sanoillaan ei ole painoarvoa. Suuri osa vihaisia viestejä jättävistä tuntuu paheksuvan Addison Raeta sen vuoksi, että nuori nainen vaikuttaa liian mukavalta.