Jeffree Star kielsi suhteen Kanye Westiin: ”Muut räppärit kyllä yrittävät”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jeffree Star on maailmanlaajuisesti tunnettu kauneusguru, jolla on oman suositun videoblogin lisäksi oma kosmetiikka-alan yritys. Mies on töidensä lisäksi usein uutisotsikoissa mielenkiintoisen rakkauselämänsä ansiosta. Viimeisimpänä miehen vihjailtiin harrastaneen seksiä räppäri Kanye Westin kanssa.

Jeffree Star kielsi jyrkästi olleensa suhteessa Kanye Westiin. Omien sanojensa mukaan hän pitää paljon pidemmistä miehistä. Nyt Star on kuitenkin omalla Twitter-kanavallaan kehuskellut sillä miten paljon hän saa viestejä ja lähestymisyrityksiä muilta miesräppäreiltä.

– En todellakaan makaa Kanyen kanssa, mutta saan kuitenkin niin hurjan määrän yksityisviestejä räppäreiltä, että se on ihan hullua. On aika tehdä hittikappale sängyssä, Jeffree Star naureskelee Twitter-julkaisussaan.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliiton on jo pitkään huhuttu olevan kriisissä ja avioeron partaalla. Suhdehuhut Jeffree Stariin lisäsivät vettä kiukaalle. Kardashian ja West eivät vielä kumpikaan ole julkisuudessa ottaneet kantaa avioerohuhuihin.