Kelly Rowland kertoi raskauden olevan karanteenin syytä: ”Ei ollut mitään tekemistä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Destiny’s Child -yhtyeestä tunnettu laulajatar Kelly Rowland on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta mentyään naimisiin ja perustettuaan perheen. Nyt perhe on saamassa lisäystä kun artisti on ilmoittanut olevansa raskaana.

Kelly Rowland esitteli pyöristyneen raskausvatsansa ensimmäistä kertaa Women’s Health -lehden kansikuvassa ja paljasti kuvan myötä odottavansa lasta. 39-vuotiaan Rowlandin mukaan raskaus on mennyt tällä kerralla todella nopeasti, mutta nainen yrittää kuitenkin nauttia joka hetkestä.

Kelly Rowland on tällä hetkellä kuudennella kuulla raskaana. Tähdellä on ennestään hänen aviomiehensä Tim Weatherspoonin kanssa viisivuotias poika Titan. Rowland kommentoi People-sivuston mukaan raskauttaan koronakaranteenin aiheuttamaksi. Naisen mukaan heillä ei ollut mitään muuta tekemistä kuin harrastaa seksiä. Aviopari oli päättänyt karanteenin aikana alkaa yrittämään vauvaa ja he olivatkin todella yllättyneitä ja onnellisia siitä, että Rowland tuli raskaaksi.