Selena Gomez yllätti faninsa – julkaisee musiikkia nyt espanjaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez julkaisi viime vuonna paljon menestystä saaneen Rare-nimisen albumin, joka ei tähden yllätykseksi poikinut kuitenkaan yhtäkään Grammy-ehdokkuutta. Nyt tähti yllätti faninsa julkaisemalla uutta musiikkia espanjan kielellä.

Selena Gomez julkaisi uuden singlen, joka kantaa nimeä De Una Vez, joka tarkoittaa suomeksi kaikkea kerralla. 28-vuotias on jo vuosien ajan kertonut satunnaisesti haaveestaan laulaa espanjaksi ja julkaista omaa espanjankielistä musiikkia, ja viimein tämä haave näyttää näkevän päivänvalon.

Selena Gomez julkaisi uudelle kappaleelleen myös näyttävän musiikkivideon, jossa Gomez nähdään oikeana latinokaunottarena vaaleanpunaisessa mekossa kukat hiuksissaan. ”Tämä on alku jollekin sellaiselle mitä olen halunnut kokeilla niin pitkään. Toivottavasti rakastatte tätä niin paljon kuin minäkin”, Gomez kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.