Yllättävä näky ruuhka-aikana – lehmät käyskentelivät kaupungin risteyksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset kaupunkilaiset tunnistaa siitä, että he sanovat aina: ”lehmiä!”, laitumen ohi ajaessaan. Kotimaassamme pääsee näkemään maidontuottajia lähinnä aidossa maaseutuympäristössä kesäaikana. Ulkomailla voi asiat olla toisin.

Netissä leviää nyt viraalina video, jolla nähdään vilkas kaupunkinäkymä. Liikenneruuhkaa kummastuttaa kuitenkin näky, mikä on ainakin länsimaalaisittain ajateltuna hyvin eriskummallinen. Risteyksessä kävelee pieni lehmälauma.

Lehmät ylittävät risteyksen ja ihmiset kurvailevat maatalouseläimiä väistellen. Tiedossa ei ole, mistä lehmät ovat tulossa tai minne ne ovat menossa. Toivottavasti tuottaja tietää eläintensä olinpaikan ja ohjaa ne niille ominaisempaan ympäristöön.