Amelia Gray muistuttaa yhä enemmän äitiään Lisa Rinnaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär Amelia on jo vuosien ajan tehnyt nousevaa mallinuraa itselleen. Nuori nainen on myös aikuisiän kynnyksellä alkanut muistuttamaan yhä enemmän ulkonäöltään äitiään etenkin sen jälkeen kun Amelia otti huuliinsa lisää täytettä.

Amelia Gray -nimeä sosiaalisessa mediassa käyttävä kaunotar on myös tällä hetkellä saman kokoinen kuin hoikka äitinsä Lisa Rinna. Nyt hän on sen ansiosta saanut äidiltään myös vanhan ja arvokkaan vintage-mekon, jota Lisa Rinna käytti itse 16 vuotta sitten ensimmäisen kerran.

Amelia Gray julkaisi hänen Instagram-tarinassaan kuvaparin, jossa hänet nähdään äitinsä vierellä samaan mekkoon pukeutuneena. 19-vuotias kaunotar sai äidiltään lahjaksi upean vartalonmyötäisen pitsimekon, jota 57-vuotias Lisa Rinna on itse käyttänyt Daily Mail -sivuston mukaan viimeksi kuusi vuotta sitten.

https://www.instagram.com/p/CKAI9h5h_t2/