Ben Affleck otti Batmanin roolin vastaan lastensa vuoksi – halusi tehdä vaikutuksen poikaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Ben Affleck on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Näyttelijä on alkanut seurustelemaan nousujohteista uraa tekevän näyttelijän, Ana de Armasin kanssa, ja tuore pari on jo muuttanut yhteen saman katon alle asumaan.

Ben Affleckilla on entisen vaimonsa Jennifer Garnerin kanssa yhdessä kolme lasta, 15-vuotias Violet Anne, 12-vuotias Seraphina Rose Elizabeth sekä lähes yhdeksänvuotias poika Samuel Garner. Affleck on kertonut rakastavansa lapsiaan niin paljon, että hän toisinaan miettii elokuvaroolejaan myös heidän kauttaan.

Ben Affleck on kertonut People-sivuston mukaan ottaneensa Batmanin roolin vastaan alun perin siksi, että hän halusi tehdä vaikutuksen pieneen Samuel-poikaansa. Siinä Affleck onnistuikin, ja isän tuli esiintyä Batmanin rooliasussa lapsen toiveesta myöhemmin myös pojan syntymäpäivillä.