Josephine Skriver hemmottelee fanejaan – otti yläosattomissa aurinkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Tähti on reilun viikon aikana hemmotellut 6,3 miljoonaa Instagram-seuraajaansa bikinikuvien tulvalla, joka todistaa minkä vuoksi naisella riittää muotialalla paljon kysyntää.

Josephine Skriver näyttää olevan tällä hetkellä elämänsä kunnossa. Tähti on lomaillut lämpimissä kohteissa auringon alla ja nauttinut olostaan bikineissä. Skriverin treenattu vartalo pääsee kuvissa oikeuksiinsa ja etenkin naisen timmit vatsalihakset korostuvat lähes joka kuvassa.

Josephine Skriver voitti taannoin Sports Illustrated -lehden kilpailun ja hänet nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. 27-vuotias alusvaatemalli onkin toistuvasti todistanut olevansa tittelin arvoinen. Skriverillä on sporttinen mallivartalo, jota hän esittelee sosiaalisessa mediassa hyvin itsevarmasti.