Kim Kardashian kuin tulevaisuuden povipommi – futuristiset asut korostavat tiimalasivartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian tunnetaan paitsi realitytähtenä, myös bisnesnaisena. Tähdellä on oma muotoilevia alusvaatteita valmistava Skims-niminen yritys, jonka lisäksi hänellä on kaksi kauneusalan yritystä, kosmetiikkaa valmistava KKW Beauty ja hajuvesimerkki KKW Fragnance.

Kim Kardashian toimiikin parhaimpana myyntitykkinä omille tuotteilleen, minkä vuoksi naisen sosiaalinen media onkin nykyään lähinnä pullollaan mainoksia tähden eri tuotteista. Tällä kerralla 40-vuotias Kardashian mainostaa uusilla kuvillaan tulevaa hajuvesilanseeraustaan, joka kantaa nimeä Metallic Hearts.

Uudessa hajuvesisarjassa on kolme erilaista tuoksua, jotka on pullotettu sydämen muotoisiin metallinhohtoisiin pulloihin. Tuoreissa kuvissaan Kardashian esittelee jokaista tuoksua kultainen, hopeinen sekä ruusukultainen asu yllään. Asujen tiukat korsetit korostavat neljän lapsen äidin upeaa tiimalasivartaloa.