Rihanna heruttelee rohkeissa alusvaatekuvissa – tulipunaisissa tunnelmissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fanit ovat odottaneet poptähti Rihannalta uutta musiikkia kuin kuuta nousevaa, sillä hänen edellisestä levystään on ehtinyt vierähtää jo pian viisi vuotta. Musiikin julkaisemisen sijaan tähti on kuitenkin keskittynyt ainakin julkisuudessa liiketoimiinsa, kuten Savage X Fenty -alusvaatemerkkiinsä ja kosmetiikkamerkki Fenty Beautyyn.

Nyt Rihanna on juhlistanut ystävänpäivää etukäteen esittelemällä Instagramissa Savage X Fentyn uutuuksia. Laulaja nähdään poseeraamassa rohkeissa kuvissa alusvaatemerkkinsä kirkkaanpunaisissa ystävänpäiväksi julkaistavissa Candy Hearts -uutuuhepeneissä. Kuvat keräsivät lyhyen ajan sisällä miljoonia tykkäyksiä.

Rihannan tuskin tarvitsee viettää tulevaa ystävänpäivää yksin. 32-vuotiaan tähden paljastettin nimittäin taannoin seurustelevan räppäri A$AP Rockyn kanssa. Kaksikko vietti jo joulun ja uudenvuoden yhdessä Rihannan kotikonnuilla Barbadoksella.