Teininä kadonneen epäillään näkyvän TikTok-videolla – poliisi tutkii tapausta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Arkansasista kotoisin oleva Cassie Compton katosi oudoissa olosuhteissa 15-vuotiaana vuonna 2014. Vaikka moni on pelännyt nuoren naisen kuolleen, on hänen löytymisestään nyt saatu mahdollista uutta toivoa TikTokissa levinneen videon ansiosta.

TikTok-videolla nähdään nuori nainen, jonka silmänympärykset ovat erittäin tummat. Hän istuu autossa kahden miehen kanssa tuijottaen hiljaa kameraan. Naisessa on samanlaisia piirteitä kuin kadonneessa Cassie Comptonissa, ja moni uskookin sosiaalisessa mediassa kyseessä olevan sama henkilö.

FBI on sittemmin ilmoittanut tutkivansa sosiaalisessa mediassa laajamittaisesti levinnyttä videota. Tapausta vuosien ajan tutkinut yksityisetsivä Tina Storz puolestaan kommentoi KATV-uutissivustolle naisen yhdennäköisyyden Comptonin kanssa olevan ilmeinen, mutta ei kyennyt vahvistamaan onko kyseessä sama henkilö.

Cassie Compton nähtiin viimeisen kerran kotonaan 14. syyskuuta 2014. Teini poistui kotoaan pian saavuttuaan katsomasta romurallia perheystävän kanssa, eikä häntä nähty sen koommin. Cassien äiti Judy Compton on kertonut epäilevänsä, että katoamiseen liittyy rikos.