Halsey meikkasi suorassa lähetyksessä – vastasi samalla fanien kysymyksiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey on tunnettu popmusiikkinsa lisäksi sosiaalisessa mediassa myös hyvin näyttävistä kuvistaan. Viime aikoina 25-vuotias laulajatähti on inspiroinut seuraajiaan kuvilla, joissa hän on esitellyt jatkuvasti muuttuvaa hiustyyliään.

Nyt Halsey päätti ilahduttaa 22,7 miljoonaa faniaan pitämällä yllättäen Instagram-liven, jossa hän meikkasi. Lähes tunnin mittaisen suoran lähetyksen aikana Halsey vastaili faniensa lähettämiin kysymyksiin ja teki itselleen about face beauty -tuotteita käyttämällä värikkään meikin.

Lopputuloksena Halsey loihti itselleen näyttävän esiintymismeikin, jossa toinen silmä on tehty sinisen sävyillä ja toinen keltaisella värillä. Silmämeikissä nähdään myös liekkejä ja salamoita. Lopuksi nainen viimeisteli tyylin sinisellä peruukilla, joka näyttää nähneen ja parhaat päivänsä.