Jennifer Lopez kiistää jyrkästi Botox-väitteet – julkaisi kuvan: ”Nämä ovat oikeasti omat kasvoni!”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez lanseerasi vuodenvaihteessa oman ihonhoitosarjan, jota mainostaakseen tähti julkaisi itsestään videon, jossa hän poistaa meikit omilla tuotteillaan. Nyt tähti on julkaissut uuden videon, joka on aiheuttanut jälleen paljon spekulaatiota siitä onko Lopez ottanut kasvoihinsa Botoxia vai ei.

Jennifer Lopez julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän esittelee meikittömiä kasvojaan oman tuotesarjansa kasvonaamion käyttämisen jälkeen. Osa naisen seuraajista alkoi keskustelemaan videon kommenttikentässä siitä mitä kauneuskirurgisia toimenpiteitä tähdelle on tehty. Moni epäili Botoxia, koska videolla Jennifer Lopezin kulmakarvat ja otsa eivät liikkuneet lainkaan.

Fanien mielestä on päivänselvää, että tähdelle on pistetty otsaan Botoxia tai jotakin muuta kasvojen lihaksia rentouttavaa ainetta, koska 51-vuotiaan laulajan otsa ei liiku lainkaan. ”Nämä ovat oikeasti omat kasvoni! 500 miljoonatta kertaa, en ole koskaan ottanut Botoxia tai mitään muitakaan ruiskeita tai leikkauksia”, Lopez vakuuttaa kommentoijalle Instagramissa.