Nainen luuli iloitulitteita makeisiksi – sai palovammoja suuhunsa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Brittiläinen perheenäiti on saanut suuhunsa palovammoja karmivan erehdyksen vuoksi. Nainen oli pureskellut karkeiksi luulemiaan pienikokoisia ilotulitteita sillä seurauksella, että ne alkoivat räjähtelemään hänen suussaan.

Warwickshiressä asuva Lisa Boothroyd oli ostanut paikallisesta kaupasta rasiallisen Fun Snaps -ilotulitteita. 48-vuotiaan naisen kerrotaan luulleen kyseessä olleen karkkeja, sillä ilotulitteita oli myyty makeishyllyjen lähettyvillä. Hän tajusi virheensä vasta Fun Snapsien alettua räjähtelemään hänen suussaan.

Boothroyd sai kemiallisia palovammoja huuliinsa ja kieleensä, minkä lisäksi yksi hänen hampaistaan lohkesi. Perheenäiti kertoi tunteneensa voimakasta kipua vielä seuraavana päivänäkin. Boothroyd ihmettelee Birmingham Live -lehdelle makeisilta näyttävien ilotulitteiden sijaintia karkkihyllyjen lähelle, ja kertoo toivovansa ettei kukaan muu ole tehnyt samaa virhettä kuin hän.