Laulajatar Lizzo esitteli jättimäisiä kurvejaan uimapuvussa: ”Lupaan enemmän takapuolta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Lizzo tunnetaan sosiaalisessa mediassa myös kehopositiivisuuden sanansaattajana, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä kameralle.

Nyt Lizzo on julkaissut faniensa iloksi hyvin näyttävän kuvasarjan itsestään. Kuvissa 32-vuotias Lizzo poseeraa kameralle käärmekuviollisessa uimapuvussa, jonka näyttävät leikkaukset jättävät paljaaksi niin rintavaon, selän kuin pakaratkin.

Lizzo sai aiemmin paljon lokaa niskaansa kerrottuaan, että hän piti 10 päivää kestäneen paaston. Nainen esitteli TikTok-kanavallaan 10 päivää kestäneen smoothie-paaston, jonka myötä laulaja esitteli monien mielestä epätervettä tapaa yrittää laihtua nopeasti ja näännyttää itseään. Lizzo vakuutti myöhemmin seuraajilleen, että hän ei halunnut laihtua vaan voida hieman paremmin.