Räppäri oikeuteen vuokrakartanon tärvelemisestä – tukki vessanpöntöt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkista kotoisin oleva räppäri A Boogie wit da Hoodie tunnetaan Yhdysvalloissa top 100 -listalle nousseista hiteistään, kuten Numbers. Nyt artisti on noussut otsikoihin hieman toisenlaisissa, vähemmän mairittelevissa merkeissä.

A Boogie Wit da Hoodieta vastaan on nostettu oikeustoimet 250 000 dollarin tuhojen aiheuttamisesta New Jerseyssä sijaitsevassa vuokrakartanossa vuonna 2017. Kartanon vessojen kerrotaan olleen räppärin jäljiltä tukossa, minkä seurauksena jätemateriaali vuoti kattorakenteisiin ja aiheutti niissä vahinkoja. Kartanossa kerrotaan olleen myös jälkiä vesivahingosta, mattoja oli tuhottu ja sotkettu ja sen pihaan oli hylätty kaksi ajoneuvoa.

Kartanon omistajat vaativat räppäriltä 263 592 dollarin edestä korvauksia, uutisoi Daily Voice. A Boogie Wit da Hoodie, oikealta nimeltään Artist Julius Dubose, on ollut ongelmissa myös jouduttuaan joulukuussa pidätetyksi laittomien aseiden ja kannabiksen hallussapidosta. Räppärin tuorein Artist 2.0 -albumi nousi viime vuonna Billboard-listan sijalle 2.