Kokkolan uudesta kesäfestarista jättisuosittu – ennakkoliput myytiin heti loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kokkolan Viinijuhlien lipunmyynti käynnistyi tänään keskiviikkona odottamattoman vilkkaana. Ensimmäiset myynnissä olleet ennakko-ostajan tarjoushintaiset liput myytiin nimittäin loppuun jo iltapäivään mennessä, eli alle viidessä tunnissa.

– Kokkolan Viinijuhlat otettiin erittäin hyvin vastaan. Kiitos siitä kuuluu jokaiselle lipun ostaneelle asiakkaalle. Odotamme innolla tulevaa kesää, näin vilkkaana käynnistynyt lipunmyynti kertoo että tapahtumalle on selkeästi kysyntää Kokkolassa. Tapahtuman kävijätavoitteemme 10 000 kävijää on täyttymässä poikkeuksellisen vauhdikkaasti ja ihmiset selvästi kaipaavat live-elämyksiä, promoottori Tommi Mäki kertoo.

Kokkolan Viinijuhlat marssittaa esiintymislavalle ruotsalaisen kasarijyrän, sillä pääesiintyjänä nähdään Europe. Suomalaisista tähdistä lavalle nousevat Arttu Wiskari, Apocalyptica, Reino Nordin, Erin, Elastinen, Ida Paul & Kalle Lindroth, Samuli Edelmann, Ressu Redford, One Violin ja J. Karjalainen. Järjestäjien mukaan lisää artistijulkistuksia on vielä tulossa.

Festivaalialueella nähdään Vaasa Festivaleilta tuttu ja hyväksi havaittu Wine & Food Tasting Village, jossa tullaan näkemään kotimaisia ja kansainvälisiä laatuviinimerkkejä. Tasting Villagen yhteistyökumppanit julkaistaan kevään ja alkukesän 2021 aikana. Tavoitteena on rakentaa tapahtumasta Keski-Pohjanmaan suurin festivaalitapahtuma. Kokkolan Viinijuhlien järjestämisestä vastaa Nordic Live Productions Oy.