Britney Spears hämmentää somessa – tanssi niukassa asussa kameralle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on saanut faneiltaan viime aikoina paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa siitä, että hän julkaisee samoja kuvia yhä uudelleen ja uudelleen. Moni on myös antanut tähdelle palautetta hänen harjaamattomista hiuksistaan, mutta nainen ei näytä välittävän negatiivisista kommenteista lainkaan.

Hetki sitten 39 vuotta täyttänyt Britney Spears ilahduttaa fanejaan usein videoilla, joissa hän tanssii. Nainen improvisoi tanssejaan kameralle olohuoneessaan aina ilman ennalta suunniteltua koreografiaa. Osa tähden seuraajista tuntuu pitävän videoista, mutta osa pitää tansseja huolestuttavina.

Nyt Britney Spears tanssi kameralle mustissa pikkuhousuissaan ja mustassa pitkähihaisessa topissa, jonka lyhyt leikkaus paljastaa naisen keskivartalon kokonaan. Nainen näyttää eläytyvän tanssiinsa täysin ja keimailee kameralle kuin se olisi hänen poikaystävänsä.