Glastonburyn jättifestivaali peruttiin tänäkin vuonna – eikä taida jäädä ainoaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisin vaikutukset tänä vuonna järjestettäväksi suunniteltuihin musiikkifestivaaleihin ovat edelleen epäselvät. Nyt Iso-Britannian suurimpiin festivaaleihin lukeutuva Glastonbury Festival on päätetty perua myös tämän vuoden osalta.

Glastonbury Festivalin järjestäjien mukaan tapahtumaa ei kyetä järjestämään tänäkään vuonna yrityksistä huolimatta. Tapahtuma oli määrä järjestää kesäkuun lopussa. Tämän vuoden festivaaleille ostetut liput on mahdollista vaihtaa vuoden 2022 lippuihin.

BBC:n mukaan Iso-Britannian päättäjät varoittivat taannoin, että lukuisia maassa järjestettäväksi suunniteltuja festivaaleja saatetaan perua vielä tämän kuun aikana. Tämän vuoden suomalaisten musiikkifestivaalien kohtalo on toistaiseksi epäselvä, vaikka ainakaan tähän mennessä kesän isoja tapahtumia ei ole ilmoitettu perutuiksi. Viimeksi vuonna 2019 järjestetyillä Glastonburyn festivaaleilla nähtiin muun muassa The Cure, The Killers, Stormzy ja Wu-Tang Clan.