Jessie J esitteli uutta lyhyempää hiustyyliä – leikkasi kutrinsa itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Jessie J tunnetaan monista hiteistään, joista suurimpien joukossa ovat muun muassa Price Tag ja Bang Bang -nimiset kappaleet. Nyt nainen esitteli Instagramissa hänen uutta hiustyyliään, jonka hän oli itse kotonaan loihtinut täysin omin avuin.

Jessie J julkaisi useamman upean kuvan, jossa hän esitteli lyhyempää hiusmalliaan. Nainen oli leikannut itselleen näyttävän polkkatukan ja onnistunut siinä melko hyvin. Tähti vitsaileekin kuvatekstissään ottavansa nyt hiustenleikkuuvarauksia vastaan Zoom-videopuheluiden välitykselllä.

Viime aikoina 32-vuotias Jessie J on kuitenkin enemmän ollut median huomion keskipisteenä ollessaan suhteessa näyttelijä Channing Tatumiin. Pariskunnan on-off -suhde kesti muutaman vuoden, mutta tällä hetkellä he eivät ole yhdessä. Artisti onkin paljastanut kirjoittaneensa useita kappaleita kyseisestä suhteesta ja erosta uudelle albumilleen.