Kuriiri kohtasi yllättävän vastoinkäymisen – joutui vihaisten kalkkunoiden ahdistelemaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkkokauppojen tilauksia asiakkaille toimittavien kuriirien työ ei ole aina helppoa. Toisinaan pakettien toimittajat voivat kohdata työtä tehdessään yllättäviinkin ongelmiin, kuten heihin vihamielisesti suhtautuiviin eläimiin.

Yhdysvaltojen Connecticutissa todistettiin taannoin tilannetta, joka oli todennäköisesti koominen kaikille muille paitsi Amazon-verkkokaupan työtään tehneelle kuriirille. Häntä uhkasivat päältä päin jokseenkin harmittoman oloiset eläimet, kalkkunat.

Ovikellokameran kuvaamalla videolla kuriiri on toimittamassa paketteja asiakkaille, mutta tuleekin toisiin aatoksiin nähdessään kaksi häntä lähestyvää isokokoista kalkkunaa. Linnut lähtivät jopa jahtaamaan hänen pakettiautoaan. Myöhemmin kalkkunat nähtiin istumassa auton päällä, eikä niillä ollut selkeästi aikomustakaan jättää kuriiriparkaa rauhaan.