Michelle Keegan ei enää rankaise itseään salitreenillä – aiemmin herkuttelu johti tuntien treeniin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittikaunotar Michelle Keegan tuli aikoinaan tunnetuksi Coronation Street ja Ordinary Lies -sarjoista, joiden lisäksi hän on työskennellyt myös mallina. Nainen on nyt päässyt myös kansikuvatytöksi suositun Women’s Health -lehden tämän vuoden ensimmäiseen julkaisuun, jossa nainen avautui hänen tämänhetkisistä elämäntavoistaan.

Michelle Keegan kertoi viettäneensä aiemmin tuntikaupalla aikaansa kuntosalilla jos hän koki, että hän oli edellisellä viikolla syönyt epäterveellisesti tai liikkunut liian vähän. Nykyään hän ei kuitenkaan halua enää rankaista itseään väliin jätettyjen treenien tai herkuttelun vuoksi.

Michelle Keegan on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan tunteneensa aina aiemmin syyllisyyttä siitä jos hän ei treenannut suunnitelmien mukaan tai söi huonosti. Nykyään hän voi kuitenkin olla hyvillä mielin monta viikkoa treenaamatta ja tilata juustolautasen ravintolassa silloin kun hän haluaa. Hänen paljon liikkuva miehensä Mark Wright kuitenkin motivoi häntä tekemään treenejä kotonaan.