Taylor Hill tihkuu erotiikkaa alusvaatekuvissa – Victoria’s Secret -malli poseerasi sängyllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen malli Taylor Hill on tehnyt muutaman vuoden ajan nousujohteista uraa muodin parissa. Nainen on poseerannut monien lehtien palstoilla, mutta suurimpana ponnistuslautana hänen uralleen toimi pääsy yhdeksi Victoria’s Secret -alusvaatejätin enkeleistä.

Nyt 24-vuotias kaunotar esitteli hänen tuoreissa Instagram-kuvissaan hänen upeaa bikinivartaloaan. Nainen julkaisi itsestään upean kuvasarjan, jonka ensimmäisissä kuvissa Taylor Hill nähdään romanttisissa pitsialusvaatteissa.

Alusvaatekuvissa Taylor Hill poseeraa sängyllä. Lähikuvassa nainen katsoo kameraan ruusu suussaan ja laajemmassa kuvassa Hill nähdään sängyllä kauniissa alusvaatesetissä. Upeissa kuvissa nainen on esitellyt tyttömäistä tyyliä pukeutumalla kukallisiin mekkoihin ja laventelin väriseen tyllihameeseen.