Call of Duty -ammattilaiselle peukalovamma – vetäytyy eläkkeelle 25-vuotiaana

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ammattilaiset E-urheilijat voivat joutua lopettamaan uransa vammojen vuoksi siinä missä perinteisemmätkin urheilijat. Nyt eräs tunnettu Call of Duty -pelisarjan ammattilaispelaaja on joutunut vetäytymään eläkkeelle 25-vuotiaana.

ZooMaa-nimellä tunnettu Thomas Paparatto ilmoitti lopettavansa ammattilaisen pelaamisen ainakin toistaiseksi. Päätöksen taustalla on miehellä muutama vuosi takaperin ilmennyt ja ammattia hankaloittanut peukalo- ja rannevaiva. Paparatton käsi leikattiin, mutta pelaamisesta käytännössä mahdotonta tekevä kivulias vamma palasi myöhemmin.

Thomas Paparatto kuului maailman johtaviin Call of Duty -peleihin erikoistuneisiin E-urheilujoukkueisiin lukeutuvaan New York Sublinersiin. Pelaajan mukaan hän ei kadu mitään, ja on kiitollinen pitkästä urastaan sellaisen asian parissa mitä hän rakasti. Lukuisat fanit ja kollegat ovat sittemmin ilmaisseet Parattolle osanottonsa sosiaalisessa mediassa.