Jen Selter suosittelee: ”Ei kuntosalia, ei ongelmaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Viime aikoina Selter on viihtynyt erityisesti rannalla.

Tällä kertaa Jen nähdään tuttuun tapaansa treenaamassa jossain aivan muualla kuin kuntosalilla. Usein esimerkiksi puistoissa kuntoillut kaunotar harjoittelee nyt huikean maiseman terassilla, jossa hän muun muassa nojailee peppu pystyssä aurinkotuoliin. Samalla hän toteaa, ettei kuntosalin puuttuminen ole hänelle ongelma.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.