70-vuotta naimisissa ollut aviopari menehtyi koronaan – kuolivat käsi kädessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dick ja Shirley Meek olivat nuoruusajan sydänkäpysiä. Rakastunut pariskunta meni naimisiin hyvin nuorena ja ehti juuri juhlimaan 70-vuotishääpäiväänsä ennen kuin kummallakin todettiin koronavirustartunta.

Pian 70-vuotishääpäivää juhlittuaan vanhukset alkoivat saamaan flunssan oireita. 87-vuotiaalla Shirleylla ja 89-vuotiaalla Dickillä todettiin koronavirustartunta, minkä jälkeen aviopari siirrettiin sairaalaan oireiden pahennuttua. Kummankin tila heikkeni nopeasti, minkä vuoksi heidät siirrettiin lopulta samaan huoneeseen.

Shirleylle ja Dickille soitettiin sairaalahuoneessa heidän lempimusiikkiaan ja he olivat samalla sängyllä vierekkäin kun Shirley menehtyi. Aviopari piti toisiaan käsistä kiinni ja Shirleyn pää asetettiin lepäämään vasten Dickiä. ”Voit päästää nyt irti. Shirley odottaa sinua”, sairaanhoitaja oli People-sivuston mukaan sanonut miehelle, minkä jälkeen Dick oli menehtynyt ja kuollut vain muutamia minuutteja vaimoaan myöhemmin.