Gigi Hadid paljasti viimein tyttärensä nimen – tätä Khai tarkoittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Gigi Hadid ja poptähti Zayn Malik saivat viime syksynä esikoisensa. Hadid piti lähes koko raskausajan salaisuutena ja julkaisi pyöristyneestä vatsastaan kuvia vasta viikkoja ennen hänen tyttärensä laskettua aikaa.

Tytön syntymän jälkeen pariskunta on halunnut suojella vauvansa yksityisyyttä tarkasti. He eivät ole jakaneet tyttären kasvoja paljastavia kuvia. Nyt kun lapsen syntymästä tulee kuluneeksi jo kuukausia, Gigi Hadid päätti viimein paljastaa tytön nimeksi tulleen Khai.

Gigi Hadid on lisännyt hänen Instagram-profiilinsa kuvaukseen, että hän on Khain äiti. Mielenkiintoisella Khai-nimellä on myös suuri merkitys. Khai tarkoittaa In Touch Weekly -sivuston mukaan valittua, kuninkaallista ja aatelista.